Program


Mélypontról indulva - avagy mit kezdjünk a krízisekkel, válságokkal?

Mélypontról indulva - avagy mit kezdjünk a krízisekkel, válságokkal?

Mi a változás - egy szükséges rossz vagy inkább egy lehetőség? Hogyan lehet egy aktuális nehézség egy későbbi erősség előfutára? Mit rejt a krízis - veszteséget vagy növekedést? Ha Önt is foglalkoztatják ezek a kérdések, látogasson el előadásunkra, ahol Limpár Imre segítségével végre válaszokra lel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 29. hétfő, 18:00

Krízisek, válságok, gödrök, bukkanók, kudarcok sora - egyesek szerint ez az élet. Valahogy ki kell bírni, át kell vészelni a szükséges rosszakat és bízni abban, hogy egyszer lesz majd jobb. Mások ennél tudatosabbak, ők Jungnak hittek: „Nem az vagyok, ami történt velem. Az vagyok, amit döntöttem, hogy legyek.” Számukra valamiért könnyedebb a lét, s a nehézségeket, akadályokat is máshogy élik meg. Olyan, mintha számukra a krízis egy paradox erőforrás lenne. Hogy csinálják? Ufók, és erre születni kell, vagy tudunk tanulni Tőlük!?
Meghívott előadónk, Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus abban hisz, hogy mindig van másik út, mindig tehetünk mást, mint eddig tettünk, ezért lehetséges a változás. Arra kértük, hozza el meglátásait választott témánkban: mit is tehetünk krízisek, személyes válságok idején?
Aki ismeri előadói stílusát, tudja, egy módfelett praktikus és gyakorlatorientált előadásra számíthatunk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!